Hangyaírtás házilag


hangyaírtás házilagÖsszegyűjtöttünk pár olyan trükköt, amivel sikeresen felvehetjük a harcot házilag a hangyák ellen. Nem kell drága és mérgező vegyszer, csak néhány, a háztartásokban amúgy is fellelhető eszköz.

Az egyik ilyen megoldás, ha citromkarikát, sütőport vagy fahéjat teszünk a hangyák vonulási útvonalára. Hatásos megoldás lehet, ha egy tálba vizet és cukrot vagy mézet teszünk. Az édesség belecsalja a hangyákat és belefulladnak. Ha cukrot és bóraxot keverünk össze egy tálkába, nagyjából egyenlő mennyiségben, az hatásos lehet az utánpótlás ellen is, mivel beviszik a hangyák a bolyba és így az utódok is elpusztulnak.

A hangyák nem szeretik az intenzív szagokat, így a levendula és a paradicsomtő is távol tartja őket. A kertben elszaporodott hangyák esetén keressük meg a bolyt és petróleummal vagy szalmiákszesszel öntsük le, majd ezután tapossuk be.


Találatok:

hangyaírtás és hangyairtás házilag és hangya irtàs hàzilag és hangya irtas és hangyairtás otthon és

Hozzászólások

Mindent házilag

Üdvözlünk a házilag portálon. Holnapunkon olyan tippeket és trükköket szeretnénk bemutatni, amivel a költséges megoldások helyett olcsóbb, otthon is elkészíthető megoldásokat is választhatunk.

Küldj be Te is

Van egy jó tipped, trükköd, praktikád, ami bevált? Olcsóbb, mintha boltban vennéd vagy mesterembert hívnál? Oszd meg velünk és megjelenítjük a honlapon.